autoni.fi

Autoni on suomalainen yrittäjävetoinen ja merkkiriippumaton leasingyhtiö.

Uudenaikaisen autoilun tekijä

 

Me uskomme suomalaisen autoilun nopeaan muuttumiseen ja haluamme olla vahvasti mukana sen kehityksessä.

Tiimimme muodostuu verkkokaupan asiantuntijoista, asiakaskonseptien palvelumuotoilijoista, kokeneista auto- ja rahoitusalan ammattilaisista sekä digitaalisen liiketoiminnan kehittäjistä. Mielestämme autokaupan tulee olla helppoa, läpinäkyvää ja turvallista.

Uskomme uusien hankintamuotojen nopeuttavan suomalaisen autokannan uudistumista, oli kyseessä sitten kuluttajien autoilu tai yritystoiminta. Autoilusta on mahdollista tehdä entistä ympäristöystävällisempää. Haluamme osaltamme edistää tätä muutosta.

Yrityksellämme ei ole seiniä. Uskomme digitaalisuuteen, kehitykseen ja siihen, että ne eivät muuta sitä mikä on meille tärkeintä – asiakkaan henkilökohtainen palveleminen, luotettavuus ja jokaisen asiakkaan yksilöllisten tarpeiden huomioiminen. Me haluamme, että jokainen asiakas voi luottaa asioidensa hoituvan hyvin, riippumatta siitä onko hän harkitsemassa leasingauton ottamista ensimmäistä kertaa vai uusimassa kaikkia yrityksen autoja. Pyrimme tekemään kaikkemme, jotta pystymme takaamaan korkean asiakastyytyväisyyden.

Autoni on yritys, joka kehittyy jatkuvasti vastatakseen asiakkaiden kaikkiin autotarpeisiin.

Ota yhteyttä, niin kartoitamme yrityksesi autotilanteen.

Myynti

Tel. +358 40 095 9880

Myyntijohtaja
Johan Wickholm
040 095 9880
johan.wickholm@autoni.fi

Lähetä viesti